Principală Știri Social

Un medic din Bălți a fost reținut de CNA pentru corupție

20/11/2023 Social

Chişinău, 20 nov. /MOLDPRES/. Medicul-șef al Centrului Perinatologic Bălți a fost reținut de CNA pentru corupere pasivă. Acesta ar fi cerut 7000 de lei pentru asistarea unei nașteri, comunică MOLDPRES.Potrivit CNA, medicul a fost denunțat la Direcția generală teritorială Nord a CNA de către un cetățean care a comunicat că angajatul Spitalului i-ar fi cerut mită. Potrivit denunțătorului, medicul-șef ar fi pretins 7000 de lei pentru acordarea serviciilor medicale calitative și asigurarea unei nașteri asistate corespunzător soției acestuia.

Ieri, angajații DGT Nord a CNA în comun cu procurorii l-au reținut în flagrant pe medicul-șef al Centrului Perinatologic Bălți din cadrul Spitalului Clinic Bălți în momentul transmiterii ultimei tranșe de bani în sumă de 5000 lei. În prezent, bănuitul se află în izolator, fiind reținut pentru 72 ore.

sursa: Moldpres
Articole similare

Ultimele actualități

ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!