Principală Știri Economic

Prima tranșă de motorină, oferită în calitate de ajutor umanitar extern, a ajuns la Căușeni

02/04/2024 Economic

Chişinău, 2 apr. /MOLDPRES/. Prima tranșă din cele patru mii tone de motorină, oferită Republicii Moldova în calitate de ajutor umanitar extern, a ajuns la Căușeni. Anunțul a fost făcut astăzi de Agenția Rezerve Materiale, transmite MOLDPRES. Potrivit instituției, garnitura de tren cu 26 vagoane-cisterne ce constituie 1336 tone a fost recepționată la data de 29 martie, după efectuarea procedurilor vamale și celor tehnice de transbordare. „Ieri, 1 aprilie au avut loc măsurările denso-volumetrice și prelevarea probelor de laborator privind determinarea indicilor calitativi”, a precizat Agenția Rezerve Materiale. 

Sursa citată a precizat că urmează inițierea procedurii de distribuire a motorinei către beneficiarii finali.

La începutul lunii aprilie 2023, autoritățile au anunțat că România va dona încă patru mii de tone de motorină agricultorilor din Republica Moldova.

sursa: Moldpres
Articole similare

Ultimele actualități

ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!