Principală Știri Economic

Vinul Moldovei a fost prezentat la evenimentul Convenției moldo-americane

23/04/2024 Economic

Chişinău, 23 apr. /MOLDPRES/. Vinul Moldovei a fost prezent ieri la ediția a zecea a Convenției moldo-americane MAC10, subliniind angajamentul față de promovarea brandului de țară, Wine of Moldova în SUA, transmite MOLDPRES.



În cadrul evenimentului, directorul Oficiul Național al Viei și Vinului, Stefan Iamandi, a subliniat angajamentul Republicii Moldova față de promovarea vinurilor de calitate în SUA, facilitând accesul diasporei din Washington DC la selecția de vinuri care sunt disponibile pe piața americană.

Forumul, care a reunit peste 250 de membri ai diasporei din toate colțurile SUA, a fost deschis de ministrul Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, și ambasadorul Samantha Power, evidențiind conexiunile puternice între Republica Moldova și America de Nord.

Evenimentul Convenției moldo-americane subliniază importanța strategică a colaborării între Republica Moldova și America de Nord. Această platformă de dialog și comunicare extinde conexiunile economice, culturale și politice, consolidând legăturile noastre transatlantice.

sursa: Moldpres




Articole similare

Ultimele actualități

ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!