Principală Știri Economic

Pentru prima dată Mongolia a acordat R. Moldova autorizații de transport de mărfuri

05/08/2022 Economic

Chişinău, 5 aug. /MOLDPRES/. Mongolia a acordat în premieră Republicii Moldova autorizații pentru efectuarea transportului internațional de mărfuri, a anunţat astăzi Agenția Națională Transport Auto (ANTA), transmite MOLDPRES.„Datorită multiplelor adresări și interesului sporit al operatorilor de transport din țara noastră privind efectuarea transportului rutier internațional de mărfuri pe teritoriul Mongoliei, Agenția Națională Transport Auto, în lipsa unui acord interguvernamental, primește răspuns la solicitările de acordare a autorizațiilor pentru anul curent”, conform sursei citate.

Astfel, Ministerul Dezvoltării Drumurilor și Transportului al Mongoliei își arată deschiderea și disponibilitatea pentru cooperare, oferind un contingent de 20 autorizații pentru transportul bilateral/tranzit și 10 autorizații pentru transportul de mărfuri în/din țări terțe, indică ANTA.

Autorizațiile sunt valabile până la 31 ianuarie 2023

sursa: Moldpres
Articole similare

Ultimele actualități

ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!