Principală Știri Economic

Aplicarea la programele de suport antreprenorial va fi simplificată

15/08/2022 Economic

Chişinău, 15 aug. /MOLDPRES/. Organizaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului a anunţat astăzi că, începând cu 15 august, vor fi simplificate procedurile de aplicare la programele de suport antreprenorial, transmite MOLDPRES.



„Antreprenorii vor putea depune online formularele de aplicare şi vor fi scutiţi de prezentarea mai multor acte”, indică ODA.

Astfel, de astăzi în dosarul de aplicare nu va mai fi nevoie de Extras din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al Întreprinzătorilor Individuali; Certificat eliberat de bancă cu privire la contul bancar; Declarația cu privire la lipsa restanțelor față de Bugetul Public Național; Copia situațiilor financiare anuale pentru ultima perioadă fiscală prezentate la Biroul Național de Statistică; Actele ce confirmă dreptul de proprietate sau folosință: Extrasul din Registrul bunurilor imobile; Contract de vânzare-cumpărare și altele; Copiile actelor de identitate ale solicitanților/administratorilor și fondatorilor.

Programele ODA sunt diverse şi prevăd susţinere pentru diferite categorii de antreprenori – agricoli, începători, femei, tineri, foşti migranţi etc.

Foto simbol

sursa: Moldpres




Articole similare

Ultimele actualități

ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!