Principală Știri Economic

Noul director executiv al Administrației de Stat a Drumurilor a fost prezentat echipei

03/02/2023 Economic

Chişinău, 3 feb. /MOLDPRES/. Directorul general interimar al Administrației de Stat a Drumurilor, Sergiu Bejan, a prezentat astăzi colectivului noul director executiv al întreprinderii, Nicolai Mîndra, transmite MOLDPRES.Sergiu Bejan a apreciat calitățile profesionale și experiența noului director executiv. Totodată, acesta a accentuat importanța unei structuri de conducere executivă operațională, care să pună umărul la consolidarea activităților întreprinderii și realizarea obiectivelor strategice în ramura infrastructurii rutiere.

La rândul său, Nicolai Mîndra a menționat că își propune să asigure dezvoltarea unui management eficient în cadrul instituției și să acorde o atenție sporită digitalizării proceselor pentru realizarea cu succes a proiectelor în domeniu.

Noul director executiv a absolvit Universitatea Tehnică a Moldovei, Facultatea Urbanism și Arhitectură, specialitatea Căi Ferate Drumuri și Poduri. Pe parcursul a peste 10 ani a activat în calitate de expert în inginerie civilă, consultant superior al Departamentului de dezvoltare a drumurilor în cadrul Ministerului Transportului și Infrastructurii Drumurilor, manager de proiecte și specialist în procurări Washington, SUA, dar și în calitate de șef Serviciul Managementul Ingineresc al Î.S „Administrația de Stat a Drumurilor”.

Foto: ASD

sursa: Moldpres
Articole similare

Ultimele actualități

ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!