Principală Granturi Întrebări și răspunsuri

Poșta primarului - Granturi - intrebari

Cum trebuie abordată finanțarea din fonduri europene la stabilirea bugetului unui proiect?

Cum trebuie abordată finanțarea din fonduri europene la stabilirea bugetului unui proiect?

În procesul de elaborare a proiectului, solicitanții trebuie să determine costurile necesare pentru realizarea acestuia în funcție de ofertele de prețuri existente pe piață.  Informații clare referitoare la construirea bugetului sunt disponibile în ghidul aferent fiecărui apel. 

Bugetului cererii de finanțare include 2 componente principale: cheltuielile eligibile și cheltuielile neeligibile (dacă este cazul). În ceea ce privește bugetul eligibil al proiectului, acesta va cuprinde finanțarea proporțională din fonduri UE și de la bugetul de stat (național), la care se poate adăuga cofinanțarea beneficiarului (în situația beneficiarilor privați). Procentele de cofinanțare pentru sursele mai sus menționate (buget UE/buget de stat/cofinanțare beneficiar) sunt stabilite la nivelul fiecărui proiect în în cadrul ghidului solicitantului aferent fiecărui apel de proiecte.

înapoi
ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!