Termeni și condiții de utilizare

Termeni și condiții de utilizare

Data intrării în vigoare:

Dreptul de acces și de utilizare a conținutului primarie.halley.md („Site”) este asigurat de SRL Halley KM ​​o dată ce Utilizatorul acceptă toate prevederile, regulile și condițiile acestor „Termeni și condiții de utilizare”. Dacă, din orice motiv, Utilizatorul nu este de acord cu aceste prevederi și nu acceptă acești „Termeni și condiții de utilizare”, nu va putea accesa Site-ul și utiliza resursele sale. În caz de contradicție între detaliile acestor  „Termeni și condiții de utilizare” și alte documente de pe Site, primul trebuie considerat valabil și predominant.

Acest site este deținut și operat de către SRL Halley KM. SRL Halley KM ​​își rezervă dreptul de a efectua modificări, completări, corecții și editări ai acestor Termeni de utilizare parțial sau în întregime, în orice moment. Aceste modificări sunt legitime și eficiente din momentul publicării lor. Dacă Utilizatorul continuă să utilizeze Site-ul după ce au avut loc aceste modificări, Utilizatorul își confirmă consimțământul pentru aceste modificări sau variații. Dacă în orice moment Utilizatorul nu mai poate respecta regulile și termenii indicați mai jos, acesta ar trebui să înceteze imediat utilizarea Site-ului și a conținutului acestuia.

1. CONȚINUT SITE

Site-ul este o resursă care poate conține sau conține în mod direct fișiere, informații, software și fișiere similare care fac obiectul dreptului de autor, marcă înregistrată, marcă de serviciu sau care intră în sfera de aplicare a altor drepturi referitoare la Halley Informatica SRL ​​sau terțe parti, inclusiv alți Utilizatori ai Site-ului.

Utilizatorul nu are dreptul să transmită, să vândă sau să reposteze lucrările existente pe Site, parțial sau în întregime, sub nici o formă. Utilizatorul are posibilitatea și  dreptul de a descărca fișierele exclusiv în conformitate cu condițiile stabilite în acești Termeni de utilizare. Conținutul oferit gratuit de către site-ul primarie.halleykm.md sunt pregătite cu cea mai mare atenție / diligență și sunt supuse unui control atent de către primarie.halleykm.md. Cu toate acestea, primarie.halleykm.md își declină toată responsabilitatea, directă și indirectă, față de utilizatori și, în general, de orice terță parte, pentru orice întârzieri, inexactități, erori, omisiuni, daune (directe, indirecte, în consecință, pedepsibile și nepedepsibile) derivate din cele menționate anterior.

Textele, fotografiile, graficele, materialele audio și video introduse de primarie.halleykm.md în portalul său nu pot fi publicate, rescrise, comercializate, distribuite, transmise prin radio sau video, de utilizatori și terți în general, în orice mod și sub orice forma.

Articolele și produsele de pe site-ul primarie.halleykm.md sunt proprietatea exclusivă a SRL Halley KM. Orice act care vizează copierea, reproducerea, publicarea sau modificarea unui astfel de material, fără o autorizare scrisă explicită, se pedepsește pe baza legilor civile și penale privind drepturile de autor.

Oricine dorește să fie autorizat să copieze, să citeze sau să reproducă editoriale sau doar porțiuni de text, în afara cazurilor deja permise de lege, vă rugăm să trimiteți un e-mail redacției la portal@halley.md. Cu toate acestea, link-urile hipertext de pe alte site-uri (link-uri) sunt permise, chiar și fără autorizare.

2. REGULI DE COMPORTARE 

Utilizatorul confirmă că nu intenționează să utilizeze conținutul Site-ului în scopuri ilegale sau neaprobate. Utilizatorul este de acord să nu folosească Site-ul într-un mod care să poată provoca probleme sau alte rezultate negative pentru alți utilizatori ai Site-ului. Pe site pot exista link-uri către site-uri terțe. Aceste legături sunt furnizate exclusiv pentru comoditatea Utilizatorului. Prezența lor nu înseamnă că sunt recomandate sau aprobate de SRL Halley KM. Mai mult, SRL Halley KM ​nu garantează siguranța și respectarea așteptărilor utilizatorului. SRL Halley KM ​​nu își asumă nici o responsabilitate pentru daune sau pierderi, directe sau implicite, din cauza vizitei pe primarie.halleykm.md sau pentru utilizarea serviciilor oferite de site-uri terțe.

3. GESTIONAREA SITE-ului

SRL Halley KM ​​actualizează periodic aspectele tehnice, conținutul și alte informații de pe site. Cu toate acestea, SRL Halley KM ​​nu are nicio pretenție de a garanta complexitatea, exactitatea și conformitatea informațiilor furnizate pe site. SRL Halley KM ​​are posibilitatea de a adăuga, revizui sau șterge informațiile, resursele și serviciile publicate pe site. În plus, SRL Halley KM ​​își rezervă dreptul de a face modificări ale Site-ului fără notificare prealabilă. SRL Halley KM ​​are dreptul, dar nu și obligația, de a corecta erorile din fișiere și proiecte, la discreția sa. Acceptând acești Termeni de utilizare, Utilizatorul își dă acordul pentru a primi buletine informative și notificări de la SRL Halley KM.

4. ÎNCETAREA TERMENILOR

Acești termeni de utilizare produc efect până la încheierea acestora. În aceste scopuri, în orice moment, Utilizatorul trebuie să trimită un mesaj la adresa portal@halley.md sau prin orice altă formă scrisă adecvată pentru el / ea, care identifică Utilizatorul și confirmă intenția Utilizatorului de a notifica SRL Halley KM ​​despre dorința de a încheia acești Termeni de utilizare. SRL Halley KM ​​își rezervă dreptul, la discreția sa, de a suspenda, întrerupe sau limita, fără a fi nevoie să comunice în prealabil, dreptul Utilizatorului de a accesa oricând sau o parte din conținutul și resursele Site-ului în orice moment, în cazul unei utilizări necorespunzătoare sau cu rea-credință.

SRL Halley KM ​​are capacitatea și dreptul de a suspenda, întrerupe sau modifica orice parte a Site-ului sau a Site-ului în ansamblul său, funcțiile, resursele sau bazele de date ale acestuia fără notificare sau responsabilitate suplimentară.

5. RESPONSABILITATEA

Utilizatorul confirmă că a înțeles și își asumă responsabilitatea și toate riscurile care apar din utilizarea site-ului, fără limitări. SRL Halley KM ​​și colaboratorii săi nu sunt responsabili pentru erorile de orice fel sau blocarea Site-ului cu pierderea în consecință a informațiilor.

6. INFORMAȚII DE CONTACT

Pentru orice întrebări cu privire la prevederile acestui document, vă rugăm să contactați SRL Halley KM ​​la portal@halley.md.

7. ACCEPTAREA TERMENILOR

Acceptând aceste condiții de utilizare, utilizatorul declară că a citit condițiile de utilizare, că le-a înțeles și că le acceptă. Utilizatorul acceptă de asemenea că acest acord este complet și exclusiv între utilizator și SRL Halley KM și înlocuiește orice propunere sau acord prealabil, oral sau scris, orice altă comunicare între utilizator și SRL Halley KM ​​în legătură cu condițiile de utilizare prezente.

Acceptând acești termeni de utilizare, utilizatorul declară că a citit și înțeles toate celelalte informații enumerate mai jos, care pot fi găsite pe site și acceptă toți termenii și condițiile de utilizare și politica de confidențialitate. 

În cazul în care utilizatorul nu acceptă termenii și condițiile unuia sau mai multor documente menționate mai sus, acesta trebuie să înceteze utilizarea site-ului sau oricare dintre caracteristicile site-ului web reglementate de aceste condiții de utilizare; prin utilizarea site-ului web și a caracteristicilor sale, utilizatorul acceptă implicit toate prevederile acestor condiții de utilizare.

8. CONFIDENȚIALITATEA

Toate datele personale ale Utilizatorului sunt prelucrate de către Companie în conformitate cu legislația în vigoare în vigoare. Pentru toate informațiile necesare, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate - accesibilă prin link-uri plasate în subsolul paginii - și la informațiile referitoare la serviciile specifice care implică colectarea datelor cu caracter personal - publicate în secțiunile relevante ale site-ului.

9. LEGEA  APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIA

Aceste condiții generale au fost pregătite și sunt reglementate de legislația Republicii Moldova. Disputele dintre Companie și utilizatorii conectați la utilizarea Site-ului sunt rezervate jurisdicției din R. Moldova.



 

ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!