Principală Granturi Programe și proiecte

Granturi

Grant pentru dezvoltarea documentelor serviciului de tratament prin constrângere, oferit de Soros Moldova

Grant pentru dezvoltarea documentelor serviciului de tratament prin constrângere, oferit de Soros Moldova

Fundația Soros Moldova lansează un concurs pentru oferirea unui grant cu scopul dezvoltării documentelor privind organizarea și funcționarea serviciului de tratament prin constrângere cu caracter medical al pacienților cu dizabilități intelectuale.

Proiectul trebuie să includă activități menite să contribuie la evaluarea modului de aplicare și executare a măsurilor de constrângere cu caracter medical în instituțiile psihiatrice la moment și vor contribui la elaborarea și instituționalizarea standardelor privind aplicarea, executarea și monitorizarea aplicării măsurilor de constrângere cu caracter medical în instituțiile psihiatrice.Acțiunile vor fi desfășurate ținând cont de cele mai bune practici recomandate de UE și angajamentele internaționale la care Republica Moldova este parte.

În cadrul proiectului pot participa organizațiile nonprofit, apolitice, înregistrate în Republica Moldova.

Dosarul complet va fi expediat în format electronic la adresa foundation@soros.md, cu mențiunea „RFP 2023/ EU2/7 – Program de granturi”.  

Termenul de depunere a dosarelor este 7 august 2023, ora 14.00

Prntru mai multe detalii accesați aici.

înapoi
ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!