Principală Granturi Programe și proiecte

Granturi

Grant pentru finanțarea activităților de cercetare în Agricultura Conservativă

Grant pentru finanțarea activităților de cercetare în Agricultura Conservativă

Programul urmărește selectarea unei instituții, a cărei activitate presupune cercetare agricolă și care va acționa ca prestator de servicii și va contribui cu personalul și facilitățile sale la implementarea activităților legate de cercetarea Agriculturii Conservative. Acordarea grantului urmărește finanțarea unor activități precum cercetarea AC ( Agricultura Conservativă), achiziția de utilaje AC, echipamente sau servicii de laborator de sol și înființarea loturilor demonstrative de AC.

În cadrul programului pot participa instituțiile de cercetare științifică agricolă înregistrată și/sau o universitate de stat strâns legată de agricultură. 

Valoarea maximă a finanțării este de 300 000 USD, iar perioada de implementare este 2023-2026. Pentru mai multe detalii accesați aici.

înapoi
ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!