Principală Granturi Programe și proiecte

Granturi

Concurs de proiecte pentru realizarea și susținerea serviciilor de prevenire a infecției HIV și aderență la tratament în rândul populației cheie

Concurs de proiecte pentru realizarea și susținerea serviciilor de prevenire a infecției HIV și aderență la tratament în rândul populației cheie

Unitatea de Coordonare, Implementare și Monitorizare a Proiectelor în Domeniul Sănătății pune la dispoziție Concurs de proiecte pentru realizarea și susținerea serviciilor de prevenire a infecției HIV și aderență la tratament în rândul populației cheie (grupurile cu risc sporit de infecție GRSI) și persoanele care trăiesc cu HIV (PTH). Scopul acestui program este de a extinde gama de servicii menite să prevină și să reducă riscurile infectării cu virusul HIV, precum și aderența la tratament. 

Termenul limită de depunere a dosarelor de participare este 20 noiembrie 2023, iar proiectele urmează să fie implementate pe parcursul anului 2024. Dosarele urmează a fi trimise la adresa de email: raportare@ucimp.md, cu titlul/subiect ”Servicii de control HIV 2024”. 

Pentru mai multe detalii accesați Termenii de referință.

înapoi
ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!