Finanțare nerambursabilă, fonduri europene, modele de proiecte, programe de finanțare, pentru a putea accesa fonduri necesare comunității din care faceți parte.

Portalul Poșta Primarului pune la dispoziție informații despre granturi europene, programe de finanțare și fonduri nerambursabile necesare comunității sau pentru dezvoltarea propriei afaceri.

Lista programelor de finanțare nerambursabilă, fonduri europene, modele de proiecte și acte normative relevante în domeniu, pentru a putea accesa fonduri necesare comunității din care faceți parte sau fonduri pentru dezvoltarea propriei afaceri. Consultați aici posibilitățile și programe de finanțare puse la dispoziție.

Ce este un grant?

Un grant este o modalitate prin care guvernul, alte instituții internaționale sau state, finanțează ideile și proiectele pentru a oferi servicii publice și a stimula economia. Granturile sprijină inițiative critice de recuperare, cercetare inovatoare și multe alte programe din diverse domenii de interes public. Granturile europene și nu numai se pot obține urmând toți pașii și întrunind toate condițiile prevăzute în ghidul programului. Atunci când se lansează un Program de finanțare, finanțatorul pune la dispoziția celor interesanți toate materialele informative referitoare la proiect și pașii de urmat pentru obținerea finanțării.

Granturi

Ce este un proiect?

În accepţiunea Comisiei Europene, proiecte finantate din fonduri europene sunt o succesiune logică de activităţi coordonate şi controlate, de natură diferită, realizată într-o manieră organizată metodic şi progresiv, având constrângeri de timp, resurse şi cost, destinat obţinerii de noi rezultate, necesare pentru îndeplinirea unor obiective clar definite. Cererea de finanțare europeană reprezintă aplicația de finanțare împreună cu documentele stabilite prin ghidul solicitantului pe care un solicitant le depune în vederea obținerii finanțării în cadrul programelor.

Pentru a fi la curent cu surse de finanțare nerambursabilă consultă printr-un singur click portalul Poșta Primarului. Punem la dispoziție informații despre granturi europene, programe de finantare, program de finantare start up, programe de finantare a afacerilor, finantare proiecte culturale sau în domeniul agriculturii, precum și alte programe puse la dispoziție de Uniunea Europeană sau alte organizații nestatale.

înapoi
ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!