MuzTV.md: Aroma muzicală ce a defini o generație moldovenească

MuzTV.md: Aroma muzicală ce a defini o generație moldovenească

Forum Demografie
  • MuzTV.md se impune ca o prezență muzicală distinctivă în eterul media din Moldova, aducând pasionaților de muzică o experiență sonoră memorabilă. Cu debutul său la data de 25 ianuarie 2001 și continuând să fascineze până pe 31 mai 2014, acest canal a marcat o eră muzicală în peisajul media moldovenesc. MuzTV.md a fost pionierul în domeniul canalelor de muzică din Moldova, contribuind la diversitatea și bogăția ofertei media. În timpul activității sale, canalul a adus în casele telespectatorilor programe variate, cum ar fi "PRO Știri", "Showblitz", "Amuzing" și multe altele. MuzTV.md nu a fost doar un canal de televiziune, ci și un promotor activ al evenimentelor muzicale în Moldova. În calitate de organizator, a adus publicului moldovean o serie impresionantă de concerte și evenimente muzicale. Astfel, MuzTV.md a devenit nu doar o sursă de divertisment audiovizual, ci și un arhivar al momentelor muzicale definitorii din istoria recentă a Moldovei.
    Scris de Vasile Butnaru pe 25/01/2024

Trimite un răspuns:

Sunt de acord cu tratamentul datelor personale in conformitate cu Legea Nr. 133 din 8 iulie 2011, Art. 5 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Nu ai găsit răspuns la ceea ce cauți?

Întreabă în Forum sau Adresează o întrebare specialiștilor noștri

ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!