Principală Știri Externe

Joe Biden împlineşte 81 de ani

20/11/2023 Externe

Washington, 20 nov. /MOLDPRES/. Preşedintele american Joe Biden împlineşte luni 81 de ani, transmite France Presse, preluat de AGERPRES și MOLDPRES.Cu ocazia unui discurs recent în faţa lucrătorilor din industria auto, preşedintele american a luat în derâdere îngrijorările privind vigoarea sa fizică şi acuitatea sa mintală. Cineva a căzut cu zgomot în timpul alocuţiunii, iar Biden a întrebat mai întâi dacă totul e în regulă, apoi a spus: "Vreau ca presa să ştie că nu sunt eu" - o referire la căderile sale minore în public, ale căror imagini au circulat în întreaga lume.

Democratul este deja preşedintele cel mai bătrân din istoria Americii, iar dacă va obţine al doilea mandat, aşa cum doreşte, va avea 86 de ani la plecarea de la Casa Albă.

Un sondaj recent efectuat de institutul Siena în şase state-cheie, publicat de New York Times, arată că 71% din alegători îl consideră pe Biden prea bătrân pentru a fi preşedinte. Doar 39% cred acelaşi lucru despre fostul preşedinte, republicanul Donald Trump, care nu e mult mai tânăr - are 77 de ani. Totuşi, îndoielile privind facultăţile mintale ale acestuia au crescut în ultima vreme.

sursa: Moldpres
Articole similare

Ultimele actualități

ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!