Aprofundări - Revista primarului

Știri curente, comunicate de presă, investigații, opinii și analize ale experților și cele mai actuale titluri externe. Oferim informații veridice în timp real. Obțineți titlurile de astăzi din Moldova și din întreaga lume la un click distanță.

MEC: Mai multe nereguli depistate la Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice, pentru perioada 2022-2023

MEC: Mai multe nereguli depistate la Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice, pentru perioada 2022-2023

  19/04/2024      Aprofundări

Chişinău, 19 apr. /MOLDPRES/. Mai multe abateri și nerespectări ale cadrului legal au fost depistate în cadrul unui audit la Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice, pentru perioada 2022-2023, efectuat, în perioada ianuarie-aprilie curent, de către Ministerul Educației și Cercetării (MEC). Prin urmare a fost relevat un management defectuos și o serie de deficiențe semnificative în cadrul proceselor și procedurilor școlii sportive, transmite MOLDPRES.

ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!