Principală Știri Politic

PAS a anunțat despre excluderea din partid a Victoriei Cazacu

03/04/2024 Politic

Chişinău, 3 apr. /MOLDPRES/. Biroul permanent național al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) a anunțat astăzi despre excluderea din formațiune a deputatului Victoriei Cazacu, comunică MOLDPRES.Totodată, Biroul permanent național al PAS a solicitat repetat depunerea mandatului de deputat primit de la alegătorii PAS în scrutinul parlamentar din iulie 2021.

“PAS și-a asumat lupta împotriva corupției drept principiu de bază și nu va tolera asemenea cazuri în interiorul partidului”, se spune în comunicatul emis de formațiune.

La 1 aprilie, liderul formațiunii, Igor Grosu, a anunțat că depunerea mandatului de către deputatul Victoria Cazacu este necesară. Declarația a fost făcută după ce Centrul Național Anticorupție (CNA) a informat despre percheziții la Aeroport într-un dosar de corupție și luare de mită care ar viza fiica unui parlamentar.

Alesul poporului, Victoria Cazacu nu a venit până la această oră cu o reacție la acest subiect.

sursa: Moldpres
Articole similare

Ultimele actualități

ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!