Principală Știri Politic

Alți trei candidați au depus actele pentru funcția de primar al capitalei

21/09/2023 Politic

Chişinău, 21 sep. /MOLDPRES/. Alte trei partide politice au depus setul de acte pentru înregistrarea candidatului pentru funcția de primar general al capitalei, transmite MOLDPRES.Candidații sunt Ion Bulgac, de la Coaliția pentru Unitate și Bunăstare, Mihail Poleanschi de la Congresul Civic, și Victor Chironda de la Partidul Platforma Demnitate și Adevăr.

Până în prezent, 13 candidați au depus actele pentru înregistrarea în cursa pentru fotoliul de primar al capitalei.

În prima zi de depunere a actelor, dosarele au fost prezentate de zece candidați. Este vorba de: Partidul Acțiune și Solidaritate – candidatul Lilian Carp, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova – Adrian Albu, Bloc Electoral Ruslan Codreanu - candidat Ruslan Codreanu, Partidului Acasă Construim Europa - Constantin Butucel, Partidul Comuniștilor din Republica Moldova – Diana Caraman, Liga Orașelor și Comunelor – Mihail Vagas, Partidul Democrația Acasă – Vasile Costiuc, Partidul Social Democrat European - Vadim Brînzaniuc, Partidul Mișcarea Respect Moldova – Ion Ștefanița, Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei – Anatolie Usatîi.

Ultima zi de depunere a setului de acte pentru înregistrarea candidatului în alegerile locale generale este 6 octombrie curent.

Alegerile locale generale se vor desfășura pe 5 noiembrie curent.

sursa: Moldpres
Articole similare

Ultimele actualități

ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!