Principală Știri Politic

Vicepremierul Nicu Popescu efectuează o vizită de lucru la Bruxelles pentru a discuta următorii pași în procesul de aderare la UE

20/11/2023 Politic

Chişinău, 20 nov. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, va efectua în perioada 20-21 noiembrie, o vizită de lucru la Bruxelles, transmite MOLDPRES.Nicu Popescu va merge la Bruxelles alături de echipa de la MAEIE, Cancelaria de Stat și Ministerul Finanțelor pentru a discuta următorii pași în procesul de aderare la UE.

De asemenea, la Bruxelles, ministrul de externe Nicu Popescu va avea întrevederi cu Gert Jan Koopman, directorul general pentru vecinătate și extindere al UE, dar și cu alți oficiali europeni.

sursa: Moldpres
Articole similare

Ultimele actualități

ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!