Principală Știri Politic

CEC a dispus renumărarea buletinelor de vot în două localități din țară

20/11/2023 Politic

Chişinău, 20 nov. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală (CEC) a dispus astăzi renumărarea voturilor pentru funcția de primar al satului Hâjdieni, raionul Glodeni și al satului Sănătăuca, raionul Florești, exprimate în cadrul primului tur al alegerilor locale generale din 5 noiembrie curent, informează MOLDPRES.Hotărârea a fost aprobată în contextul deciziei Curții Supreme de Justiție din 18 noiembrie curent, prin care au fost admise recursurile depuse de către Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei privind anularea parțială a hotărârii CEC nr. 1575 din 10 noiembrie curent „Cu privire la unele cereri și contestații prin care se solicită dispunerea renumărării voturilor, depuse la CEC în zilele de 7-9 noiembrie curent”, iar CEC a fost obligată să dispună renumărarea buletinelor de vot în aceste circumscripții electorale.

Procedura de renumărare se va efectua cel târziu la data de 21 noiembrie curent, iar rezultatul acestui proces se va aduce la cunoștința Comisiei cel târziu la 22 noiembrie curent.

sursa: Moldpres
Articole similare

Ultimele actualități

ABONEAZĂ-TE
PENTRU NOUTAȚI
CONTACTE

Despre serviciul ”POȘTA PRIMARULUI”

”Poșta Primarului” este o sursă de informații bogate în noutăți și date, furnizate la momentul oportun, într-un format inteligibil. Scopul constituirii acestei pagini este de a contribui la productivitate la locul de muncă al angajaților instituțiilor publice de nivelul I, în vederea asigurării unei activitați mai eficiente.

Abonează-te la NOUTĂȚI

Solicită transmiterea conținuturilor noi publicate pe portal prin e-mail!